Vesikaivon poraus

Porattu vesikaivo varmistaa vedensaannin kuivinakin kausina!

Palvelun kuvaus

Suomen Maalämpöporaus toteuttaa asiakkaille myös kaikkina vuodenaikoina käyttövarmat vesikaivot. Porakaivon avulla maaperään ja kallioon kertyvää puhdasta vettä pystytään hyödyntämään kodin tai mökin käyttövetenä.

Vesikaivo voidaan aina porata erikseen tai yhdessä maalämpökaivon kanssa. Kodin käyttöveden hankintaan tarkoitetut porakaivot ovat tavanomaisesti syvyydeltään 60–120 metriä.

Porakaivon vedentuottokyky on satoja, jopa tuhansia litroja vuorokaudessa.

Vettä kaikkina vuodenaikoina

Koska porakaivo kerää vettä maa- ja kallioperästä, sen avulla saadaan kerättyä vettä kotitalouden käyttöön puhtaasti ja luotettavasti myös kuivina ajanjaksoina.

Vaikka kunnallinen vesi olisi poikki, porakaivo pulputtaa sinulle edelleen raikasta juomavettä suoraan kiinteistösi omasta kallioperästä.

Edullista juomavettä

Porakaivoveden käyttökustannukset ovat merkittävästi edullisemmat kuin kunnallisen vesiverkoston. Lisäksi porakaivolla hankittu käyttövesi ei ole altis veden hintamuutoksille.

Erityisesti suuria vesimääriä käyttävät kiinteistöt, kuten maatilat, voivat säästää vesikaivon porauksen avulla pitkän pennin.

Kaivon paikan valinta

Autamme myös valitsemaan parhaan paikan vesikaivollesi.

Kaivon paikan valinnassa on tärkeää varmistaa, ettei kaivon läheisyydessä ole viemärikaivoja, öljysäiliöitä, lantaloita tai muita mahdollisia riskitekijöitä veden saastumiselle.

Tarjouspyyntö

Voit myös pyytää tarjouksen tai ohjeistusta puhelimitse: 045 639 3083 / Janne Ylitalo.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:

Toimitan lisätiedoksi liitteitä sähköpostilla

Haluan vastauksen