Maalämpökaivon poraus

Maalämpökaivon poraus Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Ekologinen ja edullinen energiaratkaisu

Suomen Maalämpöporaus toteuttaa maalämpökaivot vahvalla ammattitaidolla ja yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Maalämpö on edullinen ja kestävä lämmitysratkaisu, jonka avulla voit säästää jopa 75 % kotisi lämmityskustannuksissa.

Lämpökaivojen porauksen lisäksi tarjoamme lämmönkeruuputkistojen asennuksen ja täytön. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan palvelun myös kattavana pakettina, johon kuuluvat myös vaakavedot sekä läpivientireiät.

Käytössämme on laadukas porauskalusto, jonka avulla kaivon poraus onnistuu tarvittaessa pienemmilläkin tonteilla.

Mitä maalämpo on?

Maalämpö on maan alle varastoitunutta lämpöenergiaa, joka on peräisin Auringosta ja maapallon ytimestä. Kun maaperä, kallioperä ja vesistöt sitovat energiaa, syntyy maan alle luonnon oma lämpövarasto.

Maalämpöä pystytään hyödyntämään kodin lämmityksessä lämmönkeruuputkiston ja maalämpöpumpun avulla. Lämpöenergia ohjataan putkiston avulla maalämpöpumpulle, joka ohjaa lämpöenergian kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

 

Maalämpökaivon hinta

Laskemme porakaivon hinnan aina tapauskohtaisesti kohteen mukaan.

Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat kiinteistön koko, maaperä, työn haastavuus, rakennuksen sijainti sijainti, putkien pituus jne.

Normaalisti yhden putkitetun kaivon hinta on noin 3000-6000€. Tästä työn osuus on noin 80%. Työn osuuteen voit soveltaa myös kotitalousvähennystä.

Näin valmistaudut

Maalämpökaivon poraukseen vaaditaan lupa kunnan rakennusvalvonnasta, joten muista aina ensiksi hoitaa lupa-asiat kuntoon!

Kun luvat ovat kunnossa, suunnittelemme työn toteutuksen kanssasi siten, että se vastaa toiveitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Muista myös tehdä poraajalle huolellinen selvitys maanalaisista kaapeleista ja muista rakenteista ennen työn toteutusta, jotta työssä vältytään ikäviltä yllätyksiltä!

Tarjouspyyntö

Voit myös pyytää tarjouksen tai ohjeistusta puhelimitse: 045 639 3083 / Janne Ylitalo.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:

Toimitan lisätiedoksi liitteitä sähköpostilla

Haluan vastauksen